Тежка е ситуацията, но навсякъде градският транспорт се движи. Това заяви

...
Тежка е ситуацията, но навсякъде градският транспорт се движи. Това заяви
Коментари Харесай

Фандъкова: Ако има нужда, ще затваряме улици за почистване

Тежка е обстановката, само че на всички места градският превоз се движи. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова по по отношение на усложнената зимна конюнктура в столицата.

“Затруднено е придвижването и на коли, и на пешеходци. Моля, всички жители да почистят пред домовете и офисите си. Имаме усложнена зимна обстановка”, прикани Фандъкова.

“Почистването ще продължи целия ден, само че, в случай че някой има опция и няма нужда да излезе с персоналния си автомобил, да го направи, а тези, които щя излязат с автомобил, дано да са готови. Пътищата за Витоша, Алеко и Златните мостове ще останат затворени. Обстановката във Витоша е понижена. По данни на избавителната работа температурата е -12 градуса, мощен вятър и заплаха от лавини. Най-добре да не разрешаваме жителите да се качват в планината”, изясни кметът на Столична община.

“Ако има потребност по отношение на разчистване, ще затваряме булеварди и улици, с цел да бъдат почистени. През нощта съществени квартални улици бяха почистени, само че по-късно пътищата отново”, сподели още Фандъкова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР